Τα κόκκινα μήλα βοηθούν στη μέγιστη πρόσληψη οξυγόνου

Η κουερσετίνη, ένα φλαβονοειδές που υπάρχει κυρίως στα κόκκινα μήλα, φαίνεται να ανεβάζει τη μέγιστη πρόσληψη οξυγόνου, σύμφωνα με τελευταίες έρευνες Αμερικανών ερευνητών, αλλά και γενικά να επιδρά καταλυτικά στη βελτίωση της αντοχής και της απόδοσης ασκουμένων κυρίως ατόμων. Αυτή η θεωρία ήταν γνωστή από παλαιότερα, όμως η δημοσίευση επιστημονικών ερευνών το τελευταίο διάστημα που … Συνεχίστε να διαβάζετε το Τα κόκκινα μήλα βοηθούν στη μέγιστη πρόσληψη οξυγόνου.